Hittade ett recept på Saffranslax i bloggen 56 kilo som jag tänkte prova men jag hittade inte creme fraiche med smak av saffran och tomat. Så därför tog jag creme bonjour med smak av scharlottenlök och gräslök istället. Det blev jättegott! ...och snabbt och enkelt :)
Gräslökslax
2 personer
2 laxfiléer
1 burk Creme Bonjour Scharlottenlök och gräslök
2 dl grädde
gratängost
1 burk Creme Bonjour Scharlottenlök och gräslök
2 dl grädde
gratängost
salt, peppar
Lägg
laxfiléerna i en form, salta och peppra. Blanda ihop creme bonjour med grädden och häll över. Strö på ost i varfri mängd. Grädda i 200 grader i ca 20 minuter.
(Bloggen 56 kilo har många recept som är värda att prova, utöver länken i detta inlägg finns den också som länk på höger sida i min blogg).
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar